ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

Θα καταθέσει ο πατέρας της Meghan εναντίον της;

Μετά από όσα έγιναν, η Meghan καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη ένα πρόβλημα

Ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas, θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπος με την κόρη του στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης της Mail on Sunday, εφόσον οδηγηθεί σε δική η αγωγή σε βάρος της βρετανικής εφημερίδας από τη δούκισσα του Sussex.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry κατηγορεί την ταμπλόιντ εφημερίδα για παράνομη δημοσίευση χειρόγραφης επιστολής της προς τον πατέρα της, που είχε γράψει τον Αύγουστο του 2018. Η επιστολή δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2019.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που κατέθεσε η Mail on Sunday στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, η υπερασπιστική γραμμή της εφημερίδας είναι πως η δημοσίευση της επιστολής ήταν δικαιολογημένη διότι υπάρχει «τεράστιο και θεμιτό» δημόσιο ενδιαφέρον για τις «προσωπικές σχέσεις» των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Τα ίδια έγγραφα αποκαλύπτουν πως οι δικηγόροι της εφημερίδας και της ιδιοκτήτριας εταιρείας Associated Newspapers θα βασιστούν σε κατάθεση από τον Thomas εφόσον η υπόθεση οδηγηθεί σε δίκη, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της δούκισσας έχει «ιδιαίτερης βαρύτητας δικαίωμα να πει τη δική του εκδοχή του τι έχει συμβεί μεταξύ του ιδίου και της κόρης του, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου της επιστολής».

Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι στο πλαίσιο αυτό ο Thomas Markle είναι διατεθειμένος να σταθεί απέναντι από την κόρη του ως μάρτυρας υπεράσπισης της εφημερίδας.

Η Meghan Markle κατέθεσε αγωγή κατά της Mail on Sunday τον Οκτώβριο για κατάχρηση προσωπικών πληροφοριών, παραβίαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων και για παραβίαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων.

Η υπεράσπιση της εφημερίδας αντιτείνει ότι η δούκισσα του Sussex δεν μπορεί να είχε εύλογη προσδοκία το περιεχόμενο της επιστολής να θεωρηθεί και να παραμείνει ιδιωτικό.

Επιπλέον, η εφημερίδα σημειώνει ότι η δημοσίευση της επιστολής έγινε ως απάντηση σε μία «μονόπλευρη» συνέντευξη πέντε φίλων της Meghan στο περιοδικό People τον Φεβρουάριο του 2019, που υποστήριζαν πως στην επίμαχη επιστολή η 38χρονη δούκισσα εξέφραζε την αγάπη της για τον πατέρα της, ζητώντας του να σταματήσει να την πλήττει μέσω των ΜΜΕ ώστε να αποκατασταθεί η σχέση τους.

Αντίθετα, σημειώνει η υπεράσπιση της εφημερίδας στα προκαταρκτικά νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν, η επιστολή συνιστούσε «επίθεση» κατά του Thomas, με κατηγορίες περί παράνοιας και κατασκευής ψευδών ιστοριών.

Η αποκάλυψη των νομικών εγγράφων με την υπερασπιστική γραμμή της Mail συμπίπτει με την πρώτη δημόσια εμφάνιση της δούκισσας του Sussex στο Βανκούβερ όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες. Επισκέφθηκε κέντρο υποστήριξης γυναικών, με τη φωτογραφία της, περιστοιχισμένη από το προσωπικό, να ανεβαίνει στο λογαριασμό του κέντρου στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση