ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Θα γίνει ο επίσημος εορτασμός των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ

Παρά τις φήμες που ήθελαν την βασίλισσα να αναβάλλει λόγω κορωνοϊού την επίσημη τελετή για τα γενέθλιά της, θα την κάνει

Δέσποινα Άσπρου

Εδώ και αρκετό καιρό κυριαρχούσε η φήμη που ήθελε την βασίλισσα Ελισάβετ να αναβάλλει τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων της, το “Trooping The Colour” που πραγματοποιείται το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, λόγω κορωνοϊού. Όπως όμως έγινε γνωστό, η βασίλισσα θα γιορτάσει κανονικά τα γενέθλιά της, αλλά ενόψει της κατάστασης που επικρατεί, θα το κάνει σε στενό κύκλο. Μάλιστα, όπως ανέφερε το παλάτι, η παρέλαση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με αφορμή το γεγονός, θα είναι αρκετά πιο μικρή από ότι συνήθως και θα γίνει στο Windsor. Η ακριβής ώρα που θα πραγματοποιηθεί δεν έχει γίνει γνωστή καθώς και ούτε αν θα τιμήσουν με την παρουσία τους την 94χρονη βασίλισσα ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως τα κανονικά γενέθλια της βασίλισσας είναι στις 21 Απριλίου ωστόσο ο επίσημος εορτασμός τους γίνεται τον Ιούνιο και ο λόγος που καθιερώθηκε η συγκεκριμένη βασιλική παράδοση οφείλεται στον Γεώργιο τον Β΄ και έχει τις ρίζες της στο 1748 - τα γενέθλιά του ήταν τον Νοέμβριο αλλά θέλοντας να μην αρρωστήσει κάποιος από τους υπηκόους του λόγω του κακού καιρού, μετέφερε την παρέλαση για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Queen Elizabeth II UK

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X