ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Θα επισκεφτούν την Αμερική οι royals αν οι Sussexes βαπτίσουν την κόρη τους στις ΗΠΑ;

Η αποκάλυψη για το αν θα παραστεί κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας στην Αμερική κατά την βάπτιση της μικρής Lilibet Diana

Μπορεί αρκετά δημοσιεύματα να ήθελαν την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να κάνουν την βάπτιση της μικρής κορούλας τους στην Βρετανία και η τελετή να έμοιαζε με αυτήν του μεγαλύτερου γιου τους, Archie ωστόσο το ζευγάρι όπως ήταν φυσικό, αφού ζει στην Αμερική, θα πραγματοποιήσει εκεί την βάπτιση της Lilibet Diana.

Πιο συγκεκριμένα, οι Sussexes θα βαφτίσουν την μικρή στην Καλιφόρνια και μαθαίνοντας το γεγονός, ουκ ολίγοι αναρωτιούνται αν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα ταξιδέψουν στην Αμερική προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του πρώην royal ζευγαριού. Την απορία θέλησε να λύσει η βασιλική βιογράφος και συγγραφέας, Ingrid Seward, η οποία μιλώντας στην «The Sun» είπε πως υπάρχει η περίπτωση εάν η βάφτιση γίνει όντως στις ΗΠΑ, να παραβρεθούν μόνο κάποιοι φίλοι του Harry.

«Δεν πιστεύω πως κάποιο μέλος του στενού κύκλου της οικογένειας θα έχει τον χρόνο για να βρεθεί στη βάφτιση στις ΗΠΑ. Τα προγράμματά τους είναι ήδη προκαθορισμένα για το επόμενο 6μηνο», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει καμία επίσημη δήλωση σχετικά με το πού και πότε θα γίνει η βάπτιση.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση