ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Θα δούμε τελικά στο Netflix τους Sussex;

«Σαν νέοι γονείς είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε προγράμματα για όλη την οικογένεια»

Μαρία Στυλιανού

Όλοι γνωρίζουμε για την νέα συμφωνία που υπέγραψε το ζευγάρι των Sussex, Meghan και Harry με το Netflix. Το συμβόλαιό τους αναφέρει ότι πρόκειται να κάνουν κάποιες παραγωγές ταινιών, ντοκιμαντέρ και παιδικών προγραμμάτων και όπως αναφέρουν πληροφορίες η συμφωνία αυτή μπορεί να αποφέρει στο ζευγάρι $150 εκατομμύρια.

Όπως και όλα όσα επιλέγουν να κάνουν και αυτή τους η νέα κίνηση προκάλεσε χαμό στα ξένα μέσα τα οποία μάλιστα ανέφεραν ότι οι δύο τους πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν σε ένα show που θα προβάλει τις φιλανθρωπικές τους δράσεις κινηματογραφώντας τους για 3 μήνες.
Φαίνεται όμως ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού πηγή ανέφερε στην The Independent ότι δεν πρόκειται να λάβουν μέρος σε κανένα reality ενώ ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ για την φύση και ένα animation για τις γυναίκες.

Αν πάλι σκέφτεστε ότι η Meghan θα επιστρέψει και πάλι στα παλιά της λημέρια δηλαδή την υποκριτική αυτή είναι η στιγμή να το βγάλετε από το μυαλό σας.

«Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι που να ενημερώνει και ταυτόχρονα να δίνει ελπίδα. Σαν νέοι γονείς είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε προγράμματα για όλη την οικογένεια που να αποτελούν πηγή έμπνευσης» δήλωσε το ζευγάρι στην στην επίσημη παρουσίαση του Netflix.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Sussex  |  Meghan  |  Harry  |  Netflix  |  συμφωνία  |  απάντηση  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X