ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

Τέσσερις γυναίκες μιλούν για ισότητα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Στο νέο τεύχος του Αμερικανικού εβδομαδιαίου περιοδικού Entertainment Weekly, τέσσερις ηθοποιοί ποζάρουν στο εξώφυλλο και μιλούν για ισότητα. 

Η Kerry Washington, πρωταγωνίστρια της χιτ σειράς ''Scandal'', εξομολογείται τις δυσκολίες του να είσαι έγχρωμη γυναίκα στη βιομηχανία.

''Μου θυμίζει μια ατάκα που είχε γράψει η Shonda Rhimes για τη σειρά μας, που άγγιξε πραγματικά τους Αφροαμερικανούς. Είναι αυτή η ιδέα πως πρέπει να είσαι δύο φορές καλός για να πάρεις τα μισά απ' όσα παίρνουν οι άλλοι.  Είναι το ίδιο για τις γυναίκες. Ξέρεις πως πρέπει να είσαι δυο φορές καλή. Κατά κάποιο τρόπο, δεν θα έχουμε επιτύχει μέχρι να μην το νιώθουν αυτό τα κορίτσια. Αυτό είναι το νόημα: να μην νιώθεις πίεση όταν είσαι ξεχωριστός''. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Reese Witherspoon μοιράστηκε μια εμπειρία με το περιοδικό:

''Πριν περίπου τέσσερα χρόνια, μου έστειλαν ένα άθλιο σενάριο. Και ένας γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστούσε, και υπήρχε ρόλος για την φιλενάδα του. Σκέφτηκα ''πρέπει να μου κάνετε πλάκα. Όχι, δεν ενδιαφέρομαι''. Μου απάντησαν πως άλλες ηθοποιοί ήθελαν τον ρόλο, τρεις βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιοί και δύο πολύ πετυχημένες κυρίες. Σκέφτηκα ''καταντήσαμε να παλεύουμε να υποδυθούμε την φιλενάδα σε μια χαζή κωμωδία; Στο τέλος το έκαναν δυο βραβευμένοι με Όσκαρ''. 

Η Elizabeth Banks μίλησε για το τι της έδωσε την αυτοπεποίθηση να πάει και πίσω από τις κάμερες:

''Βγήκε από μέσα μου. Ένιωθα πως δεν έκανα αρκετά. Σπούδασα σε ένα κολλέγιο όπου ο συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος. Είμαι πολύ αναταγωνιστική σαν άνθρωπος και ξαφνικά βρέθηκα σε μια βιομηχανία που μου έλεγαν ''κάθησε εκει και περίμενε να σε πάρουμε τηλέφωνο''. 

Με τη δύναμη των social media καταπιάστηκε η Eva Longoria:

''Όταν ξεκίνησα στο twitter, λάτρεψα την αμεσότητά του, και το πόσο γρήγορα μπορούσα να διορθώσω κάποια πράγματα. Κυκλοφορούσαν τόσα πολλά ψέματα τότε, ''η Eva είναι έγκυος'' έγραφαν τα περισσότερα. Απάντησα αμέσως ''Παιδιά, έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν είμαι έγκυος''.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X