ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Τέλος στη σχέση του Elon Musk και της Grimes

Η επίσημη δήλωση του Musk

newsroom must

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο Elon Musk και η Grimes αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως αποκάλυψε το Page Six με αποκλειστικές δηλώσεις του ίδιου του Musk. 

''Είμαστε σχεδόν χωρισμένοι, αλλά αγαπάμε ο ένας τον άλλο, βλεπόμαστε συχνά και έχουμε καλές σχέσεις. Έχει να κάνει κυρίως με τη δουλειά μου στην SpaceX και στην Tesla, που με θέλει να είμαι μονίμως στο Τέξας ή στο εξωτερικό, και με τη δουλειά της που είναι στο Λος Άντζελες. Τώρα μένει μαζί μου και ο μικρός Χ σε διπλανό δωμάτιο'' είπε ο επιχειρηματίας. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν στο φετινό Met Gala, παρόλο που τραγουδίστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί μόνη. 

Το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο τους τον Μάιο του 2020 και τότε είχε καταφέρει να γίνει talk of the town αφού επέλεξε να ονομάσει τον μικρό X Æ A-Xii, με τις ανάλογες αντιδράσεις στα social media. O Musk έχει ακόμα 5 γιους με την συγγραφέα Justin Wilson, με την οποία υπήρξε παντρεμένος, ενώ είχε παντρευτεί ξανά δύο φορές την ηθοποιό Talulah Riley, πρώτα το 2010 μέχρι το 2012 και στη συνέχεια το 2013 μέχρι το 2016.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
elon musk  |  grimes  |  σχέση  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση