ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: στενό jean, cropped top και ανάλαφρο πλεκτό
 

Τέλος ο κορωνοϊός για την Μπόμπα και τον Τανιμανίδη

Απάντησαν στις κακές γλώσσες

Μαρία Στυλιανού

Αρνητικοί πλέον στον κορωνοϊό είναι οι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα. Το γνωστό ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε όπως συνηθίζει μέσα από τον Instagram ότι αφού πέρασαν 5 ημέρες χωρίς συμπτώματα έκαναν ξανά το τεστ και βρέθηκαν αρνητικοί.

Παρόλο που πέρασαν 17 ημέρες σε καραντίνα όπως αναφέρει στην δημοσίευσή του ο Σάκης συνεχίζουν να μένουν στο σπίτι ενώ τονίζει ότι τα έντονα συμπτώματα κράτησαν 10 ημέρες.

Ευχαρίστησαν τον κόσμο που έστειλε την αγάπη του όλον αυτό τον καιρό αλλά θέλησαν να απαντήσουν και στις κακές γλώσσες που έλεγαν ότι όλα αυτά είναι ένα ψέμα.

«Την αγάπη μας στέλνουμε και σε όλους όσους "έτρεξαν" να πουν ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα, μια συνομωσία, που δημιουργήσαμε για να κερδίσουμε "κάτι". Η ανθρώπινη βλακεία τελικά ήταν πάντα και είναι πιο επικίνδυνη από κάθε ιό. Μπορεί να είμαστε στη "δημοσιότητα", αλλά βασικά είμαστε άνθρωποι που, όπως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, αρρωστήσαμε από έναν ιό που απειλεί όλους μας! Και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε καλά, ότι αυτή η πανδημία είναι 100% πραγματική, είναι επικίνδυνη και μας αφορά όλους, όχι μόνο τους ηλικιωμένους. Και ο μόνος τρόπος για να προστατευθούμε σήμερα και να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε είναι με το να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!»

Δείτε την ανάρτησή στο Instagram

 

 
 
 
 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X