ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Τελικά, τι έκανε η Michelle Obama στα Grammys;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αφού πέρσι η απονομή των Grammys δέχτηκε πυρά για την απουσία γυναικών στις κατηγορές και, συνεπώς, από τη βραδιά των βραβείων, φέτος ήρθαν για να επανορθώσουν, βάζοντας τις γυναίκες στο επίκεντρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Grammys ήταν κάθε άλλο παρά βαρετές...

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Alicia Keys, ανέβηκε στη σκηνή αμέσως μετά την εντυπωσιακή έναρξη (με την Camila Cabello να τραγουδά '"Havana'' σε σκηνικό βγαλμένο από την Κούβα) αλλά δεν βγήκε μόνη της. Η πρώην Πρώτη Κυρία, Michelle Obama, η Jennifer Lopez, η Lady Gaga και η ηθοποιός Jada Pinkett Smith συνόδευσαν την Keys με σκοπό να μιλήσουν για το πώς η μουσική επηρέασε τις ζωές τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα Grammy Awards 2019  H Michelle Obama, η Lady Gaga και οι νικητές των βραβείων Grammy 2019

 

Στη συνέχεια, ανεβάζοντας μια ομαδική φωτογραφία στο Twitter, η Obama συνέχισε το μήνυμα της: 

''Ένα μεγάλο μέρος μιας φιλίας είναι να είσαι εκεί για τα κορίτσια σου. Γι' αυτό χάρηκα που ήμουν εκεί για τη μια και μοναδική Alicia Keys στα Grammys. Είναι ένα από τα πιο αυθεντικά πρόσωπα που γνωρίζω - δεν υπάρχει κανένας καλύτερος να μας βοηθήσουν να γιορτάσουμε την ενότητα της μουσικής''. 

Φυσικά, δεν καταλάβαμε ακόμα γιατί ήταν εκεί η Obama. Η σύμπραξη της έναρξης ήταν μια ομάδα από δύο τραγουδίστριες που θα εμφανίζονταν έτσι κι αλλιώς στην απονομή, την οικοδέσποινα, μια άσχετη με την απονομή ηθοποιό και η Michelle Obama που είναι πάντα καίρια όταν πρέπει να περάσει ένα σοβαρό μήνυμα. 

Όπως και να έχει, το μήνυμα ήταν ωραίο και είναι πάντα χαρά μας να βλέπουμε τη πρώην Πρώτη Κυρία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση