ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Τελικά γιατί αποφάσισαν να σταματήσουν το «Keeping Up With The Kardashians»;

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα;

H είδηση ότι το «Keeping Up With The Kardashians» έφτασε στο τέλος του σόκαρε τους τηλεθεατές και τους fans της οικογένειας που επί 14 χρόνια που προβάλλεται το ριάλιτι τις ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα.

Οι λόγοι που το show δεν θα συνεχιστεί δεν ξεκαθαρίστηκαν μέσα από την ανακοίνωση της οικογένειας και του καναλιού όμως πολλά ακούγονται και γράφονται για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή τους την απόφαση.

Όπως αναφέρει το ET ένας κύριος λόγος που οι αδελφές Kardashian αποφάσισαν συλλογικά και από κοινού τον τερματισμό του show ήταν τα παιδιά τους. Όλες, με εξαίρεση την Kendall έχουν παιδιά σε σχετικά μικρές ηλικίες και τους είναι αρκετά δύσκολο να μπορούν να οργανώνουν τα γυρίσματά τους όλες μαζί ή να έχουν υλικό από την κάθε οικογένεια ξεχωριστά.

«Η οικογένεια είναι ευγνώμων για αυτό το χρονικό διάστημα και είναι χαρούμενη που έχει όλες αυτές τις αναμνήσεις καταγεγραμμένες για το υπόλοιπο της ζωής της. Θέλει απλώς να εστιάσει περισσότερο στην οικογένεια και στα μελλοντικά της projects και το show ήταν μία πολύ βασική δουλειά που απαιτεί πολύ χρόνο» αναφέρει πηγή κοντά στην οικογένεια στο ET.

Υπάρχουν φυσικά και οι πιο juicy φήμες όπως αναφέρει το Page Six που θέλουν την Kim να έχει ενδοιασμούς με την προβολή του Kanye West στο show λαμβάνοντας υπόψιν την διπολική διαταραχή του. Το ενδεχόμενο ο Kanye να βρεθεί εκτός του ριάλιτι είναι απίθανο αφού οι κάμερες καταγράφουν την ζωή τους διαρκώς. Ιδιαίτερα μετά το τελευταίο διπολικό επεισόδιο του Kanye που η Kim ζήτησε από θεατές και media κατανόηση και διακριτικότητα θα ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκεται στην κάμερα και να μιλάει ανοιχτά για αυτό.

Από την άλλη φαίνεται ότι μετά την πανδημία του κορωνοϊού η NBCUniversal, ο όμιλος στον οποίο ανήκει το E! δεν τα πάει και πολύ καλά με τα οικονομικά του. Έτσι τα χρήματα τα οποία ζητάνε οι Kardashians είναι πάρα πολλά έτσι δεν μπορούν να τις εξαγοράσουν. Αν κανείς αναλογιστεί ακόμα ότι η τηλεθέαση έχει πέσει πολύ και τα τελευταία χρόνια μέσα από το show κυρίως προβάλλονται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των αδελφών διαφημίζονται τα προϊόντα τους δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει. Έτσι και αλλιώς το Instagram από μόνο του την κάνει την δουλειά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση