ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Taylor Swift: Απειλεί να μηνύσει φοιτητή

Αυτός είναι ο λόγος

Μαρία Σάββα

Ένας νεαρός φοιτητής από το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα, ο Jack Sweeney, έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας συζήτησης σχετικά με το δικαίωμα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας των διασήμων.

Ο Sweeney, ο οποίος παρακολουθεί αεροπορικές πτήσεις ιδιωτικών τζετ των διασημοτήτων και δημοσιεύει τις πληροφορίες αυτές στο διαδίκτυο, ισχυρίζεται ότι έλαβε απειλές μήνυσης από τους δικηγόρους της Taylor Swift.

Ο Sweeney χρησιμοποιεί δημόσια διαθέσιμα δεδομένα για να παρακολουθεί τις πτήσεις των πλούσιων και διασημότητων προσώπων και να τις δημοσιεύει στο Twitter μία ημέρα αργότερα. Ωστόσο, οι δικηγόροι της Taylor Swift έχουν αναφέρει ότι αυτή η δραστηριότητα ισοδυναμεί με "παρακολούθηση", υπονοώντας ότι απειλεί την ασφάλεια της καλλιτέχνιδας.

Το Twitter έχει ήδη απαγορεύσει τον λογαριασμό του Sweeney το 2022, μετά από κατηγορίες του Elon Musk ότι μοιράζεται πληροφορίες που απειλούν την ασφάλεια, αναφορικά με τις "συντεταγμένες δολοφονίας".

Οι δικηγόροι της Swift εξέδωσαν επιστολή στον Sweeney, απαιτώντας να σταματήσει να δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις της Swift, υποστηρίζοντας ότι αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της καλλιτέχνιδας και μπορούν να δώσουν σε εγκληματίες έναν "οδικό χάρτη" για να πραγματοποιήσουν εγκληματικές πράξεις. Ωστόσο, ο Sweeney αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι πιστεύει στη διαφάνεια και τη δημόσια ενημέρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση