ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Τάσος Ξιαρχό: Οι αντιδράσεις των επωνύμων στα όσα είπε

Η θέση της Κόνι Μεταξά, Σίσσυ Χριστίδου και Καίτης Γαρμπή

Ζωή Τουτουντζίδου

Σάλο προκάλεσαν τα σχόλια του Τάσου Ξιαρχό, με το Ελληνικό Twitter να μετράει πάνω από 15 χιλιάδες σχόλια για το hastag #ξιαρχο. Ο ίδιος σε μεταγενέστερη ανάρτηση του στο intagram ζήτησε δημόσια συγνώμη από την νεαρή κοπέλα, δικαιολογώντας παράλληλα την πράξη του ως κοινό αυθορμητισμό. Πολλοί ήταν όμως και οι διάσημοι που «καταδικάσαν» τα όσα έκανε και δικαίως θα λέγαμε.

Πρώτη και καλύτερη πήρε θέση η φίλη του Κόνι Μεταξά, σε μια προσπάθεια να διαχωρίσει την θέση της από το αυτή του χορογράφους γράφοντας στο intagram και το facebook «Δεν ευθύνομαι για τις μα@@@@ες των άλλων. Ευθύνομαι για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε μένα και σε αυτούς».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Η Σίσσυ Χριστίδου αντέδρασε και αυτή με την σειρά της στα όσα έγιναν, εξάλλου είναι γνωστό πως και η ίδια μίλησε ανοιχτά για τον αγώνα που έδινε με τα κιλά λόγο θέματος της υγείας της. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε βίντεο στο Instagram φορώντας ριγέ μπλουζάκι προφανώς ως ένδειξη συμπαράστασης στην κοπέλα λέγοντας «Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι...».

 

Ενώ το πιο εύστοχο σχόλιο έγινε από την Καίτη Γαρμπή, μέσω ανάρτησης στο instagram με παλιότερες δηλώσεις του χορογράφου περί bullying στο πρόσωπο του και βάζοντας λεζάντα «Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχο. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός κι ο μονοδιάστατος;».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X