ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, λευκό τοπ και sneakers
 

Τα τρυφερά λόγια του πρίγκιπα William για τον χαμό του παππού του

Η τρυφερή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Kensington.

newsroom must

Μετά την δυσάρεστη είδηση πως ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από την ζωή σε βαρύ πένθος βρίσκεται η βασιλική οικογένεια που τόσο πολύ τον αγαπούσε όλα αυτά τα χρόνια της ζωής του.

Τα εγγόνια του πρίγκιπας Harry και πρίγκιπας William είχαν ιδιαίτερη σχέση με τον παππού τους , καθώς μετά τον χαμό της μητέρας τους ήρθαν πιο κοντά με τον ίδιο και την βασίλισσα.

Μάλιστα, ο Δούκας του Kensington μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης στο Instagram προς τιμήν του Φίλιππου αποκάλυψε το πόσο καλός ήταν με τα παιδιά του και την Kate, αλλά κι πόσο περήφανος ήταν για τον παππού του μέχρι το τέλος της ζωής του.

Συγκεκριμένα, γράφει στην λεζάντα : «Θα είμαι πάντα ευγνώμων που η γυναίκα μου είχε τόσα χρόνια να γνωρίζει τον παππού μου και την ευγένεια που της έδειξε. Ποτέ δε θα θεωρήσω δεδομένες τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που θα έχουν τα παιδιά μου από τον προπάππου που έρχεται να τα μαζέψει με την άμαξα του».

Όσον αφορά τα βασιλικά καθήκοντα που άφησε πίσω του ο πρίγκιπας πρόσθεσε: « Η Cathrine και εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ήθελε και θα υποστηρίξουμε τη βασίλισσα στα επίμενα χρόνια. Θα μου λείψει ο παππούς μου , αλλά ξέρω ότι θα ήθελε να συνεχίσουμε τη δουλεία».

Δείτε παρακάτω τη τρυφερή ανάρτηση του Δούκα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση