ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Τα συγκινητικά λόγια του αρραβωνιαστικού της Spears μετά την ανακοίνωση της αποβολής της

Η ανάρτηση του στα social media

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Britney Spears με μία ανάρτηση ανακοίνωσε πώς έχασε το μωρό που περίμενε με τον σύντροφό της, Sam Asghari. Στην ανακοίνωσή της η τραγουδίστρια ανέφερε το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση που βιώνει ενώ παραδέχτηκε πως αυτή η πρόωρη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ίσως ήταν λάθος αλλά έγινε εξαιτίας του ενθουσιασμού της.

 «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό θαύμα μας, νωρίς στην εγκυμοσύνη. Είναι μια στιγμή καταστροφής για κάθε γονιό και ίσως έπρεπε να έχουμε περιμένει να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη πιο μετά, αλλά ενθουσιαστήκαμε και θέλαμε να μοιραστούμε τα καλά νέα».

Λίγο αργότερα ο σύντροφος της Sam, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβαν μέσω του προσωπικού το λογαριασμού στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά στο story του «Έχουμε νιώσει την υποστήριξή σας. Παίρνουμε τα πράγματα θετικά και προχωράμε με το μέλλον μας. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είμαστε μόνοι. Σας ευχαριστούμε που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας. Σύντομα θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση