ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Τα πρώτα λόγια της Μαίρης Συνατσάκη μετά τα νέα της εγκυμοσύνης

«Ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα», δήλωσε

Μόλις ούτε πριν από μία εβδομάδα η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδάκι μέσα από ανάρτηση που έκανε η ίδια στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. 

Μέσα από τα συγκινητικά λόγια που δημοσίευσε ανακοίνωσε το μεγάλο και σημαντικό αυτό γεγονός τόσο για την ίδια όσο και για τον σύντροφό της και τραγουδιστή, Ίαν Στρατή.  

Χθες έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της είδησης και βρισκόταν στην αγκαλιά του συντρόφου της ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τις όμορφες ευχές που της έστελναν. 

Σήμερα έκανε και την πρώτη της δήλωση για το ευτυχές γεγονός και βέβαια δεν παρέλειψε να ανεβάσει stories εξηγώντας σε όσους την ακολουθούν πώς βιώνει την όλη πρωτόγνωρη εμπειρία. 

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω». 

Δείτε τα stories που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη στο instagram:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση