ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Tα πρώτα βήματα της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

To κανάλι από όπου ξεκίνησε την καριέρα της.

Η πολυπόθητη είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεοπτική ζώνη ''έσκασε'' σαν βόμβα και εμείς ανατρέξαμε στο αρχείο για να θυμηθούμε τα πρώτα βήμα της αγαπημένης παρουσιάστριας.

 Ξεκίνησε λοιπόν, τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Έπειτα, το 1992, έκανε κάποιες quest εμφανίσεις σε δημοφιλείς σειρές του καναλιού όπως το «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια», ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν κι από εκεί και έπειτα η επιτυχία ήταν δεδομένη.

Τώρα τριάντα χρόνια μετά επιστρέφει στον χώρο του εγκλήματος ξεκούραστη, λαμπερή, και πιο ανανεωμένη από ποτέ για να μας κρατήσει συντροφιά τα μεσημέρια μας. 

Όπως είπε και η ίδια: '' Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι. Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας! ''

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση