ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Τα πολυαγαπημένα σκυλάκια της βασίλισσας βρέθηκαν στην κηδεία της

Καλωσόρισαν την σορό της βασίλισσας στο παλάτι του Windsor

Μαρία Σάββα

Τα δύο σκυλιά της βασίλισσας στάθηκαν μαζί με τους βοηθούς της για να καλωσορίσουν το φέρετρό της στο Κάστρο του Windsor. Νωρίτερα την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, εθεάθησαν επίσης να πηγαίνουν μια βόλτα μέσα στο ίδιο κάστρο.

Η Βασίλισσα ήταν «μαμά» σε περισσότερα από 30 μείγματα corgi και dachshund-corgi, γνωστά ως «dorgis», στη διάρκεια της ζωής της. Τώρα, τα δύο σκυλιά της θα τα φροντίζουν ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης - ο γιος της βασίλισσας Πρίγκιπας Άντριου και η πρώην σύζυγός του Σάρα Φέργκιουσον (γνωστή και ως Fergie).

«Τα corgi θα επιστρέψουν για να ζήσουν στο Royal Lodge με τον Δούκα και τη Δούκισσα. Ήταν η Δούκισσα που βρήκε τα κουτάβια, τα οποία δόθηκαν στην Αυτή Μεγαλειότητα από τον Δούκα», επιβεβαίωσε προηγουμένως στο PEOPLE πηγή από το περιβάλλον του Δούκα.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Ferggie προηγουμένως «δέθηκε με την Αυτή Μεγαλειότητα όταν έκαναν συχνά βόλτες με τους σκύλους και ιππασία. Ακόμη και μετά το διαζύγιό της, συνέχιζε τη μεγάλη της φιλία με την βασίλισσα, περπατώντας τα σκυλιά στο Frogmore και κουβεντιάζοντας».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση