ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Τα νυφικά κοσμήματά της JLo κόστισαν πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια

Η Λατίνα σούπερ σταρ θα μπορούσε να αναμετρηθεί με οποιαδήποτε royal νύφη.

Ριάνα Στυλιανού

Έχουν περάσει τόσες μέρες από τον γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck και εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σχολιάζουμε τα υπέροχα και άκρως εντυπωσιακά νυφικά της ηθοποιού και τραγουδίστριας, αλλά ούτε και το μακιγιάζ, τα τέλεια νύχια της, το μακιγιάζ της και τα κοσμήματά της που κόστισαν 2 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα... καλά διαβάσατε, 2 εκατομμύρια δολάρια. Μία εμφάνιση που θα μπορούσε να αναμετρηθεί με οποιαδήποτε royal νύφη.

Πιο αναλυτικά, για το πρώτο της look που επέλεξε για την τελετή η Jennifer Lopez, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Mikimoto South Sea από πέρλες και μπριγιάν που κόστισαν 53 χιλιάδες δολάρια, το οποίο συνδύασε με ένα δαχτυλίδι με φλοράλ σχέδιο από πέρλες και μπριγιάν του ίδιου brand, που υπολογίζεται στα 39 χιλιάδες δολάρια.

Κατά τη δεξίωση όπου λάνσαρε το δεύτερο look που περιελάβανε το φόρεμα με τις πέρλες, άλλαξε τα σκουλαρίκια της, επιλέγοντας ένα άλλο ζευγάρι στην ίδια λογική που κόστισαν 85 χιλιάδες δολάρια.

Όσο για την τρίτη εμφάνιση που έκανε κατά την κοπή της τούρτας, η Λατίνα σταρ φόρεσε ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Samer Halimeh των 27 καρατίων που κόστισαν 2 εκατομμύρια δολάρια.

Μη κάνοντας καμιά πράξη μαθηματικών, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως τα κοσμήματά της συνολικά κόστισαν πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση