ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: σατέν μπλούζα, midi φούστα και πέδιλα
 

Tα μυστικά δωμάτια στο Παλάτι του Buckingham

Tα κρυφά μέρη του επίσημου σπιτιού της μοναρχίας.

newsroom must

Το Παλάτι του Buckingham είναι μόνο μία από τις 15 βασιλικές κατοικίες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά παραμένει το επίσημο σπίτι της μοναρχίας από το 1837.

Τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας απολαμβάνουν τις ανέσεις του Παλατιού, αλλά υπάρχουν και κρυφά μυστικά τα οποία δε ξέρουν αρκετοί.

Έχει ακόμη και το δικό του ATM.

Το 2001 ο πρώην επικεφαλής της τράπεζας Coutts επιβεβαίωσε στην The Standard πως υπάρχει πράγματι ένα ATM στο παλάτι του  Buckingham.  Στεγάζεται στο υπόγειο του ανακτόρου και προορίζεται για την  βασιλική οικογένεια.

Διαθέτει ένα υπόγειο σύστημα σηράγγων.

Ενώ δεν υπάρχει κανένας μυστικός υπόγειος σταθμός του μετρό, όπως πολλοί  υποθέτουν, το παλάτι έχει μυστικές σήραγγες που το συνδέουν με το Clarence  House και το Κοινοβούλιο.

Μυστική είσοδος για τα δωμάτια της βασίλισσας.

Οι επισκέπτες του Buckingham Palace κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που ανοίγουν τα State Rooms θα περάσουν από το μεγάλο Λευκό Σαλόνι. Εκεί υπάρχει μια μυστική πόρτα που οδηγεί στα ιδιωτικά κρατικά διαμερίσματα της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία είναι “μεταμφιεσμένη” και φαίνεται ως καθρέφτης και ντουλάπι. Από εκεί η βασίλισσα κάνει την είσοδό της μπροστά στο κοινό στις μικρές συγκεντρώσεις.

Ταχυδρομείο.

Όλο το προσωπικό της βασιλικής οικογένειάς και τα μέλη αυτής μπορούν να κάνει χρήση του Court Post Office που βρίσκεται στο παλάτι Buckingham, το οποίο διαχειρίζεται η Royal Mail.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση