ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Τα μηνύματα των βραβείων SAG για την εισβολή στην Ουκρανία

Η συγκινητική δήλωση του ηθοποιού Brian Cox

Ζωή Τουτουντζίδου

Διανύουμε ήδη την πέμπτη ημέρα εχθροπραξιών στην Ουκρανία, με ανθρώπους ανά το παγκόσμιο να παρακολουθούν τις εξελίξεις του πολέμου. Πολλοί καλλιτέχνες διαμαρτυρήθηκαν με σκοπό τον τερματισμό της εισβολής, με αναφορές να γίνονται και στην χτεσινή διοργάνωση βραβείων SAG.

Καθώς αρκετοί ήταν η καλλιτέχνες που αναφέρθηκαν κατά την διάρκεια της διοργάνωσης στον πόλεμο της Ουκρανίας, δηλώνοντας την στήριξη τους στον ουκρανικό λαό. Μεταξύ αυτών η Lady Gaga, ο Andrew Garfield και ο Leslie Odom Jr.

Την αρχή έκανε η πρόεδρος του Σωματείου, Fran Drescher, λέγοντας «Πρώτα από όλα θα ήθελα να στείλω τις προσευχές μου στον λαό της Ουκρανίας».

Ενώ πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η δήλωση του ηθοποιού Brian Cox, καθώς λάμβανε βραβείο για την συμμετοχή του στο Succession «Είναι πραγματικά απαίσιο αυτό που συμβαίνει. Και είναι ιδιαίτερα άσχημο για το πως επηρεάζει και άλλους ανθρώπους, ειδικά στο επάγγελμά μας. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας ήταν κωμικός ηθοποιός. Ήταν ένας υπέροχος performer και πρέπει να τον σεβόμαστε που κατάφερε να γίνει πρόεδρος. Αλλά αυτό που πραγματικά με ενοχλεί είναι αυτό που συμβαίνει στη Ρωσία στους συνάδελφους ηθοποιούς και συγγραφείς. Τους έχουν πει ότι δεν μπορούν να πουν μια λέξη για την Ουκρανία υπό τον φόβο της κατηγορίας τους με προδοσία και πιστεύω αυτό είναι απαίσιο. Και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να σταθούμε ενωμένοι και για αυτούς τους ανθρώπους, τους Ρώσους που δεν τους αρέσει αυτό που γίνεται, και ειδικά τους ηθοποιούς. Πρέπει να τους τιμάμε και να ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να φέρουν την αλλαγή, όπως πιστεύω ότι μπορούν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση