ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Tα λάθη στους γαμήλιους όρκους των Diana και Κάρολου

Κι οι δύο έκαναν σοβαρά λάθη κατά την διάρκεια της τελετής.

newsroom must

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης είχαν ανταλλάξει στις 29 Ιουλίου 1981 η Πριγκίπισσα Diana και ο Πρίγκιπας Κάρολος, με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί την τελετή του γάμου τους.

Ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται ότι έκανε κάποια μικρά λάθη όταν αντάλλασσε τους όρκους. O γάμος τους πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Παύλου με τους δυο τους να έχουν αρκετή υπερένταση, κάτι απόλυτα φυσιολογικό δεδομένης της έκτασης και έκθεσης που έλαβε η τελετή.

Η Πριγκίπισσα Diana, λοιπόν, απήγγειλε λανθασμένα το όνομα του γαμπρού, και από “Charles Philip Arthur George” τον αποκάλεσε “Philip Charles Arrthur George“.

Ωστόσο, και ο Πρίγκιπας Κάρολος έκανε ένα μικρό λάθος. Σύμφωνα με το BBC αντί για “τα εγκόσμια αγαθά μου” ανέφερε “τα αγαθά μου“. Αυτά τα μικρά λάθη, όμως, δεν απέσπασαν την προσοχή του κόσμου, ο οποίος παρακολουθούσε με χαρά το γεγονός ζητωκραυγάζοντας και χειροκροτώντας με ενθουσιασμό.

Το ζευγάρι, μετά την τέλεση του μυστηρίου, βρέθηκε στο Παλάτι του Buckingham και βγήκε στο μπαλκόνι για να ανταλλάξει ένα φιλί, ενώ αργότερα έφυγαν για τον μήνα του μέλιτος. Οι δυο τους υποδέχτηκαν τον Πρίγκιπα William τον Ιούλιο του 1982 και τον Πρίγκιπα Harry τον Σεπτέμβριο του 1984. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, καθώς αποφάσισαν να χωρίσουν το 1992 και τέσσερα χρόνια μετά να εκδοθεί το διαζύγιό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση