ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Τα 7α γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte και οι μοναδικές φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι γονείς της

Τα 7 έκλεισε η μικρή πριγκίπισσα και το βασιλικό ζεύγος μοιράστηκε τη χαρά του

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η αξιαγάπητη πριγκίπισσα Charlotte έχει υπενθυμίσει σε όλη τη βασιλική οικογένεια το πόσο γρήγορα μεγαλώνει και ωριμάζει. Η μικρή πριγκίπισσα έχει γενέθλια και κλείνει τα επτά της χρόνια και η οικογένειά της και συγκεκριμένα το βασιλικό ζεύγος των Kate Middleton και Prince William μοιράστηκε αξιολάτρευτες φωτογραφίες της μικρής Charlotte από την πιο νεαρή της ηλικία. 

Η μικρή Charlotte στις φωτογραφίες που μοιράστηκε το βασιλικό ζεύγος, μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα της πρίγκιπα William ενώ δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη απολαμβάνοντας την ηλικία της, τη ζωηράδα και την ενέργεια ενός επτάχρονου μικρού παιδιού. 

Στις φωτογραφίες ποζάρει χαμογελαστή και παρέα με το σκυλάκι της γεμάτη χαρά και ξεγνοιασιά. 

Να υπενθυμίσουμε πως η γλυκιά πριγκίπισσα Charlotte είναι λαμπρό παράδειγμα ωριμότητας αν σκεφτεί κανείς πως είναι μόνο επτά χρονών αν και η παιδική της αθωότητα μας έχει χαρίσει χαμόγελα και τρυφερές αναρτήσεις καθώς ο φακός την πέτυχε πολλές φορές να είναι αφηρημένη και συνάμα γλυκιά. Μην ξεχνάμε πως αν και πριγκίπισσα και με ήδη ώριμο χαρακτήρα, δεν παύει να είναι ένα μικρό παιδί. 

Δείτε την ανάρτηση του βασιλικού ζεύγους των Kate Middleton και Πρίγκιπα William στο Instagram:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση