ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Τα δύο νέα πρόσωπα που εντάσσονται στην εκπομπή της Μενεγάκη

Από τον Σεπτέμβριο στο Mega.

newsroom must

Δύο πρόσωπα από την ενημέρωση, εντάχθηκαν οριστικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Mega.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife στην εκπομπή «κλείδωσε» ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων, Γιάννης Μούτσος, ο οποίος βρισκόταν τις τελευταίες βδομάδες σε συζητήσεις και είπε το «ναι».

Ο Γιάννης Μούτσος λοιπόν θα αφήσει τα μονόλεπτα δελτία ειδήσεων και το διπλωματικό ρεπορτάζ, για να ενταχθεί στην ομάδα που πλαισιώνει την Ελένη Μενεγάκη, αναλαμβάνοντας τον ρόλο που είχε στο παρελθόν ο Τάσος Τεργιάκης.

Στην ίδια ομάδα εντάσσεται και η Δέσποινα Τσόκου, την οποία γνωρίσαμε στο πάνελ της εκπομπής του Δημήτρη Καμπουράκη στον ΣΚΑΙ. Η γερμανοτραφής δημοσιογράφος θα έχει ρόλο μπροστά και πίσω από τις κάμερες, παρουσιάζοντας δικά της ρεπορτάζ.

Να θυμίσουμε πως στο πλευρό της θα βρίσκεται πάλι η Ελιάννα Χρυσικοπούλου και μάλλον ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, από την παλία της ομάδα στον Alpha, όλα τα άλλα είναι ακόμα εν εξελίξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση