ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Τα δισεκατομμύρια που μετέφερε ο Bill στην Melinda μετά την αίτηση διαζυγίου

Διαζύγιο για το ζευγάρι μετά από 27 χρόνια γάμου.

Ο Bill και η Melinda Gates έκαναν δημόσια γνωστό τον χωρισμό τους με μία ανακοίνωση λέγοντας πως δεν μπορούν πια να μεγαλώσουν μαζί ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι θα χωρίσει την περιουσία του με ιδιωτικό συμφωνητικό, ενώ το E!News αποκάλυψε ότι μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Melinda, o Bill μετέφερε στο όνομά της $14,1 εκατομμύρια σε μετοχές της Canadian National Railway Company, $2,94 εκατομμύρια σε μετοχές της AutoNation, μετοχές αξίας $2.4  δις της Cascade Investment, Bill Gate’s investment vehicle, $25.8 εκατομμύρια σε μετοχές της Mexico-based Coca-Cola Femsa και $155.4 εκατομμύρια σε μετοχές της Mexican broadcaster Grupo Televisa SA.

Ο Bill Gates είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes, και αυτή την χρονιά η περιουσία του υπολογίζεται στα 129 δισεκατομμύρια δολάρια. Το ποσό που έδωσε στην εν διαστάσει γυναίκα του μπορεί να φαίνεται μικρό σε σύγκριση με την περιουσία του αλλά φαίνεται ότι είναι απλά μια πρώτη κίνηση της διαδικασίας διαζυγίου και διευθέτησης της περιουσίας, αφού δεν είχε υπογράφει προγαμιαίο συμφωνητικό.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Microsoft και είχε παντρευτεί στη Χαβάη το 1994. Το 2000 είχαν ιδρύσει το Bill & Melinda Gates Foundation, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που στοχεύει στην καταπολέμηση της φτώχειας, των ασθενειών και των ανισοτήτων στον κόσμο”, την οποία θα συνεχίσουν να διευθύνουν μαζί ακόμη και μετά το διαζύγιό τους.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση