ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Τα δάκρυα του πρίγκιπα Harry κατά την διάρκεια ομιλίας για τα παιδιά του

«Θέλω να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο. Θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν σε έναν πιο δίκαιο κόσμο, με ίσες ευκαιρίες»

Οι Δούκες των Sussex επέστρεψαν στην Ευρώπη καθώς συμμετείχαν στη διοργάνωση των αγώνων Invictus στη Χάγη της Ολλανδίας. Να θυμίσουμε ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν μια πρωτοβουλία του ίδιου του πρίγκιπα Harry και είναι αφιερωμένοι στους βετεράνους που πολέμησαν μαζί του.

Να θυμίσουμε ότι ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγος του Meghan Markle, παρακολούθησαν τους αγώνες ενώ συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες της διοργάνωσης.

Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης, στο βήμα ανέβηκε ο πρίγκιπας, μιλώντας όχι μόνο για το εγχείρημα του αλλά και για τα δύο του παιδιά, τον Archie και την μικρή Lilibet. Με τον πρίγκιπα να κάνει μια άκρως γλυκιά δήλωση, ανίκανος μάλιστα να κρύψει την συγκίνηση του.

«Θέλω να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο. Θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν σε έναν πιο δίκαιο κόσμο, με ίσες ευκαιρίες. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ποτέ δεν είναι αλλά δεν θα ησυχάσω ποτέ ως γονιός, μέχρι να προσπαθήσω τουλάχιστον να κάνω τον κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μου. Γιατί είναι ευθύνη μας όλων μας ο κόσμος που έχει δημιουργηθεί. Και δεν νομίζω πως πρέπει να φέρνουμε στον κόσμο παιδιά εκτός κι αν έχουμε πάρει απόφαση να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για εκείνα. Δεν πρέπει να κλέψουμε το μέλλον τους», τόνισε ο Δούκας του Sussex με βουρκωμένα μάτια.

Προσθέτοντας στην συνέχεια «Η ζωή έχει να κάνει με το καθήκον, το να υπηρετούμε τους άλλους, να είμαστε ευγενικοί, η φιλία σημαίνει τα πάντα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση