ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Τα βρήκαν Kim και Kanye για την επιμέλεια των παιδιών

Βρήκαν την λύση.

newsroom must

Όλα δείχνουν ότι μάλλον η ιστορία του διαζυγίου της Kim Kardashian με τον Kanye West θα έχει αίσιο τέλος. Δημοσιεύματα θέλουν τους δύο να συμφωνούν στην επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους.

Το ζευγάρι μέτρησε περίπου 7 χρόνια γάμου και απέκτησε τέσσερα παιδιά, την 7 ετών North, τον 5χρονο Saint, την Chicago που είναι τριών ετών και τον Psalm που θα συμπληρώσει τα δύο του χρόνια τον επόμενο μήνα.

Με βάση τις τελευταίες αναφορές, ο δικηγόρος του Kanye κατέθεσε στο ανώτερο δικαστήριο την απάντησή του στην αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Kim πριν ακριβώς 7 βδομάδες. Τα έγγραφα φαίνεται να είναι τα ίδια με αυτά που κατέθεσε η Kim, δηλαδή, την συμφωνία του ίδιου να τερματιστεί ο γάμος λόγω ασυμβίβαστων διαφορών και ότι η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους θα πρέπει να γίνει από κοινού. Επίσης και οι δυο μοιάζει να συμφωνούν στην μη χορήγηση διατροφής από κανέναν.

Αυτό «λύνει» τα χέρια σε όλους αφού, τόσο η Kardashian όσο και ο West είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό ότι η περιουσία τους θα ήταν διαχωρισμένη από την αρχή μέχρι την τελευταία μέρα του εγγάμου βίου τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση