ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Τα αρνητικά σχόλια για το πρώτο παιδικό βιβλίο της Meghan Markle

Kάποιοι χαρακτήρισαν το βιβλίο ως μια ''άσκηση υποκρισίας'

newsroom must

Η Meghan Markle έρχεται σύντομα σε ρόλο - έκπληξη και μετά από ταλαντούχα ηθοποιό θα την δούμε και ως συγγραφέα παιδικών βιβλίων.

Το βιβλίο της Δούκισσας με τίτλο «The Bench» θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου, αποτελώντας το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της.

Το θέμα θα περιστρέφεται γύρω από το «ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ πατέρα και γιου μέσα από τα μάτια μιας μητέρας».

Το μήνυμα της Meghan για το βιβλίο:

«Το The Bench ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα στον σύζυγό μου την ημέρα του πατέρα και τον επόμενο μήνα γεννήθηκε ο Αρτσι», εξομολογείται σε ανακοίνωσή της.

Τα σχόλια εννοείται έπεσαν βροχή και πολλοί έκριναν αρνητικά το θέμα του βιβλίου, σχολιάζοντας την κακή της σχέση με τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος στη Daily Mail:

"Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο είναι ένα τρυφερό, εικονογραφημένο βιβλίο για τον ξεχωριστό δεσμό ανάμεσα σε γιο και πατέρα μέσα από τα μάτια της μητέρας. Η επιλογή του θέματος θα προκαλούσε αντιδράσεις. Η Meghan ψάχνει να τονίσει τον αδιαμφισβήτητο δεσμό ανάμεσα στον Harry και τον Archie, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι είναι αποκομμένη από τον δικό της πατέρα, Thomas, που ο Harry δεν έχει γνωρίσει ποτέ.

Ο Piers Morgan, ο μεγαλύτερος ίσως πολέμιος της Meghan στην Αγγλία, φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου γράφοντας στη Daily Mail:

"Ποιο όνομα χρησιμοποίησε η Meghan Markle στο βιβλίο της. Φυσικά το 'Meghan, δούκισσα του Sussex'. Ναι, συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τον βασιλικό τίτλο της κυνικά για να εκτοξεύσει το brand των υποκριτικών απειλών και ασυναρτησιών της στο Netflix, στο Spotify και στα παιδικά βιβλία”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση