ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Σύντομα ξανά μαμά η Jennifer Lopez;

Σε σκέψεις για ένα παιδί και των δύο οι Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εν τέλει;

Πρόκειται για μια σχέση που στο παρελθόν και συγκεκριμένα 18 ολόκληρα χρόνια πριν να μην είχε ευδοκιμήσει, ωστόσο κατάφερε να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της και οι δύο πρωταγωνιστές αυτής να ενώσουν τα κομμάτια τους και ν' αποφασίσουν να ζήσουν ξανά μαζί. 

Είναι η περίπτωση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck για την οποία πολύ καλά γνωρίζουμε πως σχεδόν δύο δεκαετίες μετά αποφάσισαν να μοιραστούν τη ζωή τους. Το 2021 το ζευγάρι έκανε την επανασύνδεση ενώ φέτος και συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. 

Επόμενο βήμα των δύο ερωτευμένων θα έλεγε κανείς πως θα ήταν η απόκτηση παιδιών κάτι που όμως και οι δύο έρχονται να διαψεύσουν. 

Αν και ως σκέψη είναι πολύ τρυφερή και γλυκιά για τους θαυμαστές των καλλιτεχνών, ωστόσο θεωρούν πως προς το παρόν δεν τους έχει «ξυπνήσει» κάποιο σχετικό ένστικτο εφόσον έχουν και οι δύο παιδιά από διαφορετικούς γάμους που είναι στην εφηβεία. 

Η Jennifer Lopez έχει ήδη δύο παιδιά, τους Emme και Max που είναι δίδυμοι ενώ ο Ben Affleck τους Violet, Seraphina και Samuel οι οποίοι διατηρούν άψογες σχέσεις με τη Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιό. Εν ολίγοις, οι σκέψεις για ένα παιδί και των δύο δεν υφίστανται χωρίς αυτό να σημαίνει πως μια τέτοια εξέλιξη αποκλείεται να συμβεί. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση