ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Συνεχίζει να παρουσιάζει έντονα συμπτώματα ο Νίκος Οικονομόπουλος

Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

newsroom must

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού ο νεαρός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, από χθες (19/08) το απόγευμα.

Με νέο δημοσίευμα να αναφέρει πως ο ίδιος, παρουσίασε επιπλοκές της νόσου και ιδιαίτερα δυσκολία στην αναπνοή του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί εσπευσμένα χθες στο νοσοκομείο.

Ενώ άλλη πηγή “Cyclades24” αναφέρει πως ο ίδιος είχε επισκεφθεί πριν από λίγες μέρες το νησί των ανέμων, τη Μύκονο, και αρχικά είχε παρουσιάσει μόνο ήπια συμπτώματα του ιού. Κάνοντας το τεστ, και βγαίνοντας θετικός, έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του.

Όμως, τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε επιπλοκές, και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί αλλά και να νοσηλευθεί στην απλή κλινική Covid του «Ευαγγελισμού», ενώ ταυτόχρονα παρακολουθείται στενά, από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζοντας ωστόσο να παρουσιάζει δύσπνοια και πυρετό.

Να σημειώσουμε ότι ο τραγουδιστής δεν είναι εμβολιασμένος κατά της νόσου, σχολιάζοντας ανάμεσα σε άλλα το γεγονός κατά την περίοδο του Πάσχα, σε μια συνέντευξή του, «Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη και αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός… Ποια είναι η χειρότερη κολλητική ασθένεια; Και αυτή να είχε, εγώ θα κοινωνούσα. Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορωονοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση