ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Συνατσάκη: «Είμαστε τόσο αβοήθητοι »

Ξεσπά για τις πυρκαγιές και τις αναρτήσεις στα social media.

newsroom must

Όπως μάς έχει συνηθίσει, η Μαίρη Συνατσάκη, είναι πάντα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα όσον αφορά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, ενώ τις τελευταίες μέρες, μιλά συνεχώς για τις πυρκαγιές, προσπαθώντας με ό,τι μέσο έχει να βοηθήσει τους πυρόπληκτους.

Φυσικά, όπως ξεκαθαρίζει και η ίδια, ανάμεσα στα χιλιάδες μηνύματα που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες, είναι και αυτά που της ζητάνε να δημοσιοποιήσει την επείγουσα ανάγκη για εναέρια μέσα στις περιοχές που υπάρχουν πυρκαγιές και αναζωπυρώσεις. Ωστόσο, η παρουσιάστρια μη μπορώντας να κάνει κάτι, έγραψε ένα κείμενο στο προφίλ της στο Instagram, ξεσπώντας.

Χαρακτηριστικά, γράφει «Το πιο θλιβερό είναι πως λαμβάνουμε συνέχεια μηνύματα με παρακλήσεις για εναέρια μέσα για διάφορες περιοχές που κατακαίγονται και με διαλύει το γεγονός ότι οι κάτοικοι αυτής της χώρας νιώθουν σε τέτοιο έλεος, που πιστεύουν ότι αν ανεβάσω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος με followers “στείλτε εναέρια μέσα εκεί” που όντως θα στείλει ή θα κάνει κάτι. Τόσο αβοήθητοι είμαστε».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση