ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της η Σοφία Βόσσου

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Συνέντευξη, όπως είχαμε αναφέρει και την περασμένη εβδομάδα, έδωσε η ηθοποιός Σοφία Βόσσου, στην εκπομπή ‘ΣουΚου Family’ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Αρχικά, περιγράφοντας το περιστατικό, αναφέρει «Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού, έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω. Με τρέφανε με παρεντερικές – είναι ένας σάκος που έχει τροφή, στο βάζουν στο λαιμό με φλέβα – για να μπορέσω να φάω, γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του».

Ενώ συνέχισε, «Πρέπει να πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους, από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα, και εγώ εκεί έλεγα ‘όχι, θα ζήσεις’. Πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου. Κάποια στιγμή αυτό που είχα στο στομάχι έβγαινε και ήταν καυστικό και σου καίει το δέρμα. Παθαίνεις όχι έγκαυμα, αφόρητοι πόνοι. Εκεί λίγο λύγισα, το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν πάρα πολύ, πήρα δύναμη μεγάλη».

Αναφερόμενη στην στήριξη που έλαβε από συναδέλφους της, η κ. Βόσσου, περιγράφει, «Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ. Η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία. Δεν κατάλαβα γιατί τόση μεγάλη κακία. Κάποιοι άνθρωποι είναι ανεγκέφαλοι. Βλέπουν έναν άρρωστο άνθρωπο που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, να ευχαριστήσει τον κόσμο και το τι λέγανε από κάτω…».

Καταλήγοντας, «Τώρα είμαι 51 κιλά. Τρώω ό,τι βρω, να κάτι μπεργκεράρες. Η περιπέτεια της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά».

Δείτε όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση