ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Γύρισα πλευρά για να μην δω την εικόνα μου»

H πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία πριν από περίπου ενάμιση χρόνο δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μία άλλη γυναίκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χειρουργεία, τη δίκη και τον αγώνα που δίνει μετά το τραγικό συμβάν.

"Με έχουν ενημερώσει οι δικηγόροι μου ότι εξετάζουν ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός. Φυσικά και με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει και να κυκλοφορεί ελεύθερος ακόμα", δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενη σε όσα της συνέβησαν. Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Από την αρχή που έγινε όλη αυτή η επίθεση, για μένα το μεγαλύτερο ερωτηματικό ήταν "γιατί". Γιατί να δεχτώ αυτή την επίθεση, γιατί κάποιος να μου κάνει αυτό το κακό. Ήταν μεγάλη απογοήτευση για μένα και προσβολή. Και όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου που ταλαιπωρείται μαζί με μένα. Η επίθεση έγινε σε μένα, αλλά οι συνέπειές της είχαν αντίκτυπο στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στο επαγγελματικό μου περιβάλλον".

Μιλώντας για την εικόνα της είπε: "Όταν είδα τις φωτογραφίες μου από το χειρουργείο με τα εγκαύματα, κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν για τη γιατρό να μου εξηγήσει το μέγεθος και το βάθος της ζημιάς. Το δεύτερο που σκέφτηκα αμέσως είναι ότι αυτές τις εικόνες, όλο το διάστημα που ήμουν στο νοσοκομείο, η μητέρα μου έπρεπε να βρίσκει το θάρρος και το κουράγιο να τις αντιμετωπίζει. Γιατί αυτή ήταν η εικόνα μου μέσα στο νοσοκομείο. Το τρίτο είναι ότι κατάλαβα πόσο πολύ κοντά έφτασα στον θάνατο. Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα. Δυστυχώς, αυτές οι φωτογραφίες είναι ένας τρόπος κάθε φορά να συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορέσω να είμαι ποτέ ξανά αυτή που ήμουν". Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου, δεν είχα δει καθόλου την εικόνα μου. Ούτε το πρόσωπό μου, ούτε τα χέρια μου, ούτε το σώμα μου. Είχα παντού εγκαύματα. Κάθε φορά που έπρεπε να αλλάξω γάζες, γύριζα αλλού το κεφάλι για να μην το αντικρίσω. Όσο πλησίαζε η ώρα του εξιτηρίου, οι ψυχολόγοι με πίεζαν να με αντικρίσω. Ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω. Έγινε πολύ σταδιακά και πολύ προσεκτικά. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να προετοιμαστεί ή να το αντιληφθεί", πρόσθεσε.

"Ήταν αμέτρητες οι φορές που λύγισα στο νοσοκομείο. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα όλο αυτό το διάστημα, ήταν όταν ερχόταν η στιγμή να μου πάρουν αίμα. Επειδή δεν έχω φλέβες στα χέρια μου, μού έπαιρναν από τη μηριαία αρτηρία και όταν ερχόταν αυτή η ώρα φοβόμουν πολύ. Είναι πολύ επίπονο. Ακόμη με τρομάζει όταν πρέπει να γίνει. Το δεύτερο ήταν στα πρώτα χειρουργεία που βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω και να μιλήσω με κανέναν και για να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου έλεγα "οκ, κορίτσι μου δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, γιατί το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι να πεθάνεις. Αυτή η κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, είναι σαν να έχεις πεθάνει". Εξίσωνα, δηλαδή, την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν με τον θάνατο. Σκεφτόμουν ότι μόνο καλύτερα μπορεί να πάει και ότι ήδη βρισκόμουν στο χειρότερο σημείο. Μόνο καλό μπορεί να σου κάνει το χειρουργείο", τόνισε στην συνέχεια.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση