ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Συγκινεί η ομιλία της Emily Ratajkowski σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ως κύρια ομιλήτρια για την έναρξη της νέας χρονιάς φορώντας ένα μοβ τήβεννο και καπέλο αποφοίτησης.

Ζωή Τουτουντζίδου

Όσο παράξενο και αν ακούγεται σε εμάς, στην Αμερική είθισται να καλούνται διάσημοι στα κολέγια ή να δίνονται πτυχία ως φόρο τιμής σε αυτούς για την συνεισφορά τους στην τέχνη όπως η Tailor Swift και ο Kanye West, οι οποίοι έλαβαν τίτλους διδακτορικών δίχως να φοιτήσουν ουσιαστικά στα πανεπιστήμια ως «role models» ή πρεσβευτές των σχολών.

Έναν τέτοιο ρόλο καλέστηκε να πραγματώσει και το γνωστό μοντέλο Emily Ratajkowski στο Hunter College της Νέας Υόρκης το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου. Η Emily Ratajkowski παρέθεσε μια εμπνευσμένη κατά τα άλλα ομιλία έναρξης στην τάξη του 2023, φορώντας ένα μοβ τήβεννο στο χρώμα του κολεγίου και καπέλο αποφοίτησης.

Στην ομιλία της, το γνωστό μοντέλο θυμήθηκε την απόφασή της να εγκαταλείψει το κολέγιο για να ακολουθήσει μια καριέρα στο modeling εν μέσω της οικονομικής κρίσης του 2008.

«Ποτέ δεν κατάφερα να αποφοιτήσω από το κολέγιο. Παράτησα το σχολείο μετά την οικονομική κατάρρευση του 2008, επιλέγοντας την οικονομική ασφάλεια που ήλπιζα ότι το modeling θα έφερνε πάνω σε αυτό που πραγματικά ήθελα να κάνω, που ήταν να μάθω και να φτιάχνω πράγματα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Το modeling πλήρωνε περισσότερο από ό,τι οι δουλειές που έκαναν οι φίλοι μου στον κλάδο των υπηρεσιών και φοβόμουν μήπως γεμίσω με χρέη φοιτητικού δανείου. Ήξερα επίσης ότι το παράθυρό μου για αυτήν την ευκαιρία ήταν περιορισμένο - όλοι μου θύμισαν ότι οι γυναίκες έχουν ημερομηνία λήξης. Έτσι, παράτησα την εκπαίδευσή μου και αντ' αυτού επικεντρώθηκα στη δουλειά ».

Λέγοντας σε ένα άλλο σημείο της ομιλίας της «Άκουσα για τις μαθήτριες που είναι μητέρες, οι οποίες αφαίρεσαν χρόνο από την εκπαίδευσή τους και κατά κάποιο τρόπο βρήκαν το θάρρος και την ικανότητα να επιστρέψουν στη σχολή και για αυτούς τους λόγους είναι τιμή μου να στέκομαι μπροστά σε όλους σας σήμερα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση