ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Survivor 4: Το ποσό που θα πάρει ο Jason Derulo για να τραγουδήσει

O Jason Derulo θα διασκεδάσει τους παίκτες του ελληνικού, τουρκικού και του ρουμανικού «Survivor».

Το πάρτι της ένωσης στο «Survivor 4» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου και όπως έχει γίνει γνωστό, ο Jason Derulo θα διασκεδάσει τους παίκτες του ριάλιτι. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», ο διάσημος τραγουδιστής φημολογείται ότι θα πάρει 350.000 δολάρια και ένα γενναιόδωρο πακέτο διακοπών στην Καραϊβική ώστε να τραγουδήσει στο «Survivor 4». «Όταν υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που χρεώνουν 60.000 και 70.000 ευρώ τη συναυλία, τότε δεν είναι πολλά τα λεφτά που ζήτησε» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Jason Derulo είναι πλέον από τους πιο καταξιωμένους και εμπορικούς καλλιτέχνες της εποχής και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το περασμένο καλοκαίρι με το κομμάτι «Whatcha say» που παίχτηκε στη σειρά «California Teens» και στο «Saturday Night Live».

Το μενού στο πάρτι ένωσης θα επιμεληθεί ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία πριν από την εκδήλωση να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τον εαυτό τους και ν' αλλάξουν ρούχα.

Στο πάρτι θα γίνει διαγωνισμός τραγουδιού με vocal coach τη Στεφανία Ρίζου, με τον νικητή να παίρνει ένα μεγάλο και ακριβό δώρο - από αυτόν τον διαγωνισμό εξαιρούνται οι τρεις τραγουδιστές, η Ελευθερία, ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση