ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Στους πρόσφυγες της Burkina Faso βρίκεται η Angelina Jolie

Έκανε το ταξίδι, με αφρομή την παγκόσμια ημέρα πρόσφυγα.

newsroom must

Λίγο μετά και την παραφιλολογία από το επερχόμενο διαζύγιο με τον Brad Pitt, η Angelina Jolie, επέστρεψε στο φιλανθρωπικό της έργο, αυτή την φορά επισκεπτόμενη τον καταυλισμό προσφύγων στην Burkina Faso.

Ο καταυλισμός, δέχεται πρόσφυγες που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους, για να γλιτώσουν από την τζιχανιστική βία στο Μαλί, με την Jolie να επαινεί την χώρα για την υποδοχή των εκτοπισμένων παρά τους περιορισμένους πόρους της.

Η Burkina Faso, γειτονεύει με την Νιγηρία και το Μαλί, κλονιζόμενη από τις βίαιες επιθέσεις μαχητών που συνδέονται με την Al Qaeda, και την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, στις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι και έχουν οδηγήσει στον εκτοπισμό εκατομμυρίων στις τρίτες χώρες.

Με τη Jolie να αναφέρει μεταξύ άλλων «Βρίσκομαι εδώ για να επιδείξω την αλληλεγγύη μου στον λαό της Μπουρκίνα Φάσο, που συνεχίζει να υποδέχεται τους εκτοπισμένους αδελφούς και αδελφές παρά τις τρομοκρατικές επιθέσεις και προκλήσεις, που μοιράζεται τα λίγα που διαθέτει σε μια χρονική συγκυρία όταν άλλες χώρες με πολλά περισσότερα έχουν κλείσει τα σύνορά τους και τον νου τους στους πρόσφυγες».

Ενώ να θυμίσουμε ότι το ταξίδι έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα στις 20 Ιουνίου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση