ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Στο Παρίσι για θεραπεία η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Συνοδευόμενη από την φίλη της Αννίτα Ναθαναήλ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει την προσπάθεια αποκατάστασης των τραυμάτων της μετά και την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε και τον αγώνα της για δικαίωση που μας συντάραξαν όλους. Η Ιωάννα ταξίδεψε στο Παρίσι, συνοδευόμενη από την καλή της φίλη και υποστηρίκτρια της στα βήματα αυτά, Αννίτα Ναθαναήλ. Δεν είναι η πρώτη φορά που χρειάστηκε να ταξιδέψει εκεί, καθώς σύμφωνα με τον Ιατρό της πρέπει να επισκέπτεται ειδική κλινική στην Γαλλία κάθε έξι μήνες.

Η Ιωάννα όπως φαίνεται θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο που τόσο την στηρίζει για την μετάβαση της αυτή στο Παρίσι ανεβάζοντας ένα βίντεο της πόλης μέσω instastory στην επίσημη σελίδα της στο Instagram.

«Χρειάζεται και επαναλήψεις, δηλαδή οι πλαστικοί λένε ότι μία φορά στο εξάμηνο πρέπει να το κάνει, για κάποιο διάστημα, για να μπορέσει να επανέλθει το δέρμα, η ελαστικότητα και η λειτουργικότητα του δέρματος μετά από τα μοσχεύματα και στο πρόσωπο, φυσικά και για τον τράχηλο και για το χέρι της, όπου έχει εγκαύματα, σε όλο το σώμα γίνεται» είχε αποκαλύψει η γιατρός της στο Live News.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση