ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, λευκό τοπ και sneakers
 

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου

Ταλαιπωρημένη στο κρεβάτι με ορούς.

newsroom must

Το πρώην μοντέλο σε πρόσφατο Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παραδέχτηκε πως οι εγκυμοσύνες της της έχουν αφήσει αρκετά προβλήματα τα οποία προσπαθεί να διαχειριστεί ακόμη και σήμερα.

Όπως απώλεια μαλλιών, εναλλαγές βάρους, αδύναμα δόντια και η χαλάρωση του σώματος λόγω των επαναλαμβανόμενων τοκετών που είχε τα τελευταία έξι χρόνια.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι το πρώτο της παιδί ήρθε στον κόσμο το 2010 και μετά ακολούθησαν άλλα πέντε με διαφορά ενάμιση-δύο χρόνια μεταξύ τους φτάνοντας πέρσι στο έκτο.

Με μια νέα τώρα ανάρτησή της στο instagram η Ολυμπία Χοψονίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, ανέβασε μια φωτογραφία της με τους ορούς από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ωστόσο, καθησύχασε  τους followers της, λέγοντας πως όλα είναι καλά, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε ένα αστείο στιγμιότυπο, στο οποίο ενημέρωνε τους followers της πως είναι μια χαρά και ήδη βρίσκεται στο σπίτι της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση