ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Στο νοσοκομείο η Meghan Markle - Πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της

Δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της Δούκισσας.

newsroom must

Σύμφωνα με δημοσίευμα της newidea.com την προηγούμενη εβδομάδα ένα μαύρο SUV μετέφερε τη Meghan Markle στο Santa Barbara Cottage Hospital στο Montecito.

Μάλιστα, κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Sussex ήταν ο λόγος που ο Πρίγκιπας Harry επέστρεψε αμέσως με αγωνία στο σπίτι δύο ημέρες μετά την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, χωρίς να περιμένει να παρευρεθεί στα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Παράλληλα, λένε ότι η Meghan Markle κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδάκι τους πολύ νωρίτερα από τον Ιούνιο που ήταν η αρχική εκτίμηση.

Το νοσοκομείο Santa Barbara Cottage Hospital είναι το ιδανικό για να γεννηθεί το κοριτσάκι του πριγκιπικού ζεύγους καθώς έχει φήμη για τις «διακριτικές» διαδικασίες του, με πελάτες πολλούς star.

Πηγή από το Montecito, σημειώνεται ότι πριν από δύο εβδομάδες εθεάθη η Meghan Markle στην περιοχή με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα και ισχυρίζεται ότι έδειχνε ετοιμόγεννη.

«Φαινόταν σίγουρα ότι θα μπορούσε να γεννήσει το μωρό οποιαδήποτε μέρα», δηλώνει η πηγή, αναφέροντας:

«Νομίζω ότι κάποιοι πιστεύουν ότι το μωρό είναι ήδη εδώ!».

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τη Meghan Markle ή τον Πρίγκιπα Harry που να επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται τελευταία για την εγκυμοσύνη της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση