ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Στο νέο της κείμενο η Melania μιλάει για την Wolkoff και το βιβλίο της

Το δεύτερο κείμενο μέσα σε λίγες ημέρες

newsroom must

Η Πρώτη κυρία των ΗΠΑ Melania Trump έγραψε ένα δοκίμιο στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου την Παρασκευή, για την «μικροψυχία» των μέσων ενημέρωσης και της πρώην φίλης και σύμβουλου Stephanie Winston Wolkoff.

Αυτή είναι η δεύτερη προσωπική έκθεση που έχει γράψει η Melania τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, αντί να επισημάνει τις δικές της συγκεκριμένες προσπάθειες για να βοηθήσει τα παιδιά μέσω της πρωτοβουλίας «Be Best», συνέχισε να εφιστά την προσοχή στο βιβλίο της Wolkoff, που κυκλοφόρησε 1η Σεπτεμβρίου.

Ο γρήγορος ρυθμός του κύκλου ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης κορωνοϊού του Προέδρου και της πρώτης κυρίας, η παγκόσμια πανδημία, η οικονομική κρίση και οι επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ θα μπορούσαν να επισκιάσουν μεγάλο μέρος των συνεπειών του βιβλίου. Αλλά με το νέο κείμενο η Melania ρίχνει ξανά τα φώτα στο βιβλίο και τους «ισχυρισμούς» της Wolkoff.

Το βιβλίο της Wolkoff με τίτλο "Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady", περιγράφει λεπτομερώς το αποτέλεσμα της εργασιακής και προσωπικής σχέσης του Wolkoff με τη Melania Trump, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών συνομιλιών μεταξύ των δύο.

Μπορεί στο κείμενο να μην αναφέρθηκε στο όνομά της ισχυρίστηκε όμως ότι «ελάχιστα» την γνώριζε.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι συχνά οι πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για τα παιδιά χάνονται στον θόρυβο που κάνουν ‘’αυτοεξυπηρετούμενοι’’ ενήλικες. Πρόσφατα κάτι τέτοιο συνέβη όταν τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία κάλυψαν «ισχυρισμούς» πρώην εργαζόμενους του γραφείου μου. Ένα άτομο που είπε ότι με έφτιαξε παρόλο που με γνώριζε ελάχιστα και “κρεμάστηκε” από εμένα μετά από την κατάκτηση του προεδρικού θώκου από το σύζυγό μου» ήταν μερικά από τα λόγια της Melania.

«Αυτή είναι μια γυναίκα που ηχογράφησε κρυφά τις τηλεφωνικές μας κλήσεις, δημοσιεύοντας τμήματα από μένα που ήταν εκτός πλαισίου και έγραψε ένα βιβλίο «κουτσομπολιού» προσπαθώντας να παραμορφώσει τον χαρακτήρα μου. Το «απομνημονεύμα» της περιελάμβανε να με κατηγορεί για την ασθένειά της από ένα ατύχημα που είχε πριν από πολύ καιρό... Δεν είδε ποτέ την δική της ανέντιμη συμπεριφορά σε μια προσπάθεια να είναι σχετική. Αυτού του είδους τα άτομα νοιάζονται μόνο για την προσωπική τους ατζέντα και όχι για να βοηθήσουν άλλους»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση