ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Στο gender reveal πάρτι της Ιωάννας Τούνη

Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Μαρία Σάββα

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν μόλις 3 μήνες η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη, έμαθε ότι περίμενε το πρώτο της μωρό με τον σύντροφο της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι ανυπομονούσε να μάθει το φύλο του πρώτου τους παιδιού με την Ιωάννα να θέλει κοριτσάκι και τον Δημήτρη αγοράκι.

Η ευχές του Δημήτρη ήρθαν, αφού οι φίλοι του ζευγαριού οργάνωσαν ένα gender reveal πάρτι, στο οποίο όλοι ήταν ντυμένοι στα άσπρα όπως τους ζητήθηκε στο dress code, με αποτέλεσμα να βαφτούν τα ρούχα τους στα μπλε, όταν έμαθαν ότι θα κάνουν αγόρι. Η influencer, φόρεσε ένα μακρύ, see through φόρεμα με ένα άσπρο ασορτί μαγιό να φαίνεται από κάτω και ο Δημήτρης φόρεσε ένα απλό outfit το οποίο αποτελείται από ένα άσπρο κοντό παντελόνι και ένα basic άσπρο t-shirt.

Είδαμε πολλές αναρτήσεις από το πάρτι αλλά αυτή που μας τράβηξε την προσοχή, ήταν η ανάρτηση που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Instagram, με τον Δημήτρη να φωνάζει από την χαρά του λέγοντας, «Σώθηκα! Θα έχουμε στην γειτονιά ένα παιδαρά!».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση