ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Στο αγαπημένο ξενοδοχείο των celebs στο Μαρόκο η Έμιλυ Γιολίτη

Στο πολυτελές ξενοδοχείο γυρίστηκε και η ταινία του Hitchcock «The Man Who Knew Too Much», ενώ είδαμε και την Anna Delvey στην σειρά ''Inventing Anna'' να το επισκέπτεται.

Μαρία Σάββα

Η Έμιλυ Γιολίτη μέσα από μια της ανάρτηση το πρωί της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου μάς ενημέρωσε πως βρίσκεται στο Μαρόκο, όπου και απολαμβάνει τα πανέμορφα αξιοθέατα της χώρας.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος και επιχειρηματίας ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει το οποίο είναι το La Mamounia Marrakech, που είναι ευρέως γνωστό γιατί ήταν μια τοποθεσία γυρισμάτων για την ταινία του Alfred Hitchcock «The Man Who Knew Too Much», με πρωταγωνιστές τους James Stewart και Doris Day το 1956.

Το ξενοδοχείο αυτό είναι επίσης γνωστό για τους celebrities που έχει φιλοξενήσει, με κάποιους από αυτούς να είναι: η Anna Delvey, η Charlie Chaplin, ο Kirk Douglas, ο Omar Sharif, ο Joan Collins, ο Martin Scorsese, οι Ronald και Nancy Reagan, ο Nelson Mandela, ο Helmut Kohl, ο Zinedine Zidane, η Gwyneth Paltrow, ο Elton John, η Nicole Kidman, και η Khloé Kardashian.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis)

Να σημειώσουμε πως το εν λόγω ξενοδοχείο, πρωταγωνιστεί και στο έκτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Netflix "Inventing Anna".


Photo credits: Netflix

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση