ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Στην Μύκονο η Charlize Theron

Σε βίλα πεντάστερου ξενοδοχείου της Μυκόνου η διάσημη ηθοποιός

newsroom must

Μπορεί οι διακοπές των celebrities να έχουν μειωθεί το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου μαθαίνουμε πως όπως όλοι μας, έτσι και αυτοί, παίρνουν την ζωή τους πίσω - ακολουθώντας φυσικά όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας. Μεταξύ αυτών και η Charlize Theron, η οποία βρέθηκε για πέντε ημέρες στην Μύκονο και όπως μαθαίνουμε, αν και οι διακοπές της ήταν χαμηλών τόνων, πέρασε υπέροχα.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το Mykonos Live TV, η σταρ ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά και διέμεινε σε μία από τις βίλες πεντάστερου ξενοδοχείου, που διέθετε ιδιωτική́ πισίνα και μαγευτική θέα.

Βάση του ίδιου ρεπορτάζ, η διάσημη ηθοποιός κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε τις βόλτες στα σοκάκια και τις κοσμικές παραλίες προτιμώντας την ιδιωτικότητα και τις ανέσεις του πολυτελούς καταλύματός της. Κατά την διάρκεια της διαμονής της είχε διαρκώς μαζί της το προσωπικό ασφαλείας της, ενώ λέγεται πως ήταν άκρως φιλική με το προσωπικό του ξενοδοχείου που επέλεξε να μείνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση