ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Στιγμιότυπα από το μοναδικό πάρτι με τον Κωστή Μαραβέγια στη Πάφο

Μια υπέροχη βραδιά, με αρκετά γνωστά πρόσωπα του νησιού μας να δίνουν ''το παρών'' τους

Στην Κύπρο βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Κωστής Μαραβέγιας και η εννιαμελής μπάντα του στο πλαίσιο της συναυλίας που παραχώρησε το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου στο Athenaeum Ballroom του ξενοδοχείου Annabelle στην Πάφο, με τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την υλοποίηση των στόχων του ιδρύματος ENAVSMA, το οποίο στηρίζει Κύπριους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Όπως είδαμε μέσα από διάφορα βίντεο που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια της φιλανθρωπικής συναυλίας και τα οποία στην συνέχεια δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, η βραδιά όσων βρέθηκαν εκεί ήταν γεμάτη μουσική, χορό και συγκίνηση, με τον τραγουδιστή να είχε επιλέξει αρκετές επιτυχίες του, συνοδευμένες από διασκευές άλλων καλλιτεχνών.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο πάρτι, ήταν ο Τάσος Τρύφωνος, ο Λευτέρης Ζαμπετάκης, ο Λεόντιος Τσέλεπος, ο Ράι Χριστοφόρου, η Γιώτα Παπαδοπούλου και η Νατάσα Μιχαηλίδη.

Δείτε στιγμιότυπα από την βραδιά στο βίντεο που ακολουθεί:

Να σημειώσουμε πως το ENAVSMA Foundation αποτελεί τη μετεξέλιξη και ανεξαρτητοποίηση του κοινού ταμείου υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου. Διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις που εμπλουτίζουν τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου, και αποφέρουν οικονομικούς πόρους στο ίδρυμα, συμβάλλει στην αύξηση του αριθμού των υποτροφιών και δίνει σε όλο και περισσότερους Κύπριους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν, να ανοίξουν τα φτερά τους και να αποτελέσουν τους ηγέτες και πρωτοπόρους του αύριο. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση