ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία εναντίον του

«Μόλις χθες είδε τον εαυτό της στο διαδίκτυο και έκλαιγε»

Ζωή Τουτουντζίδου


Μια νέα καταγγελία βγήκε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο γνωστός παρουσιαστής μετά τον σάλο που ξέσπασε με την δημοσιοποίηση ροζ βίντεο παραμένει στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του.

Την ανακοίνωση της νέα υπόθεσης έκανε οδικηγόρος Απόστολος Λύτρας βρέθηκε καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ο ίδιος μίλησε για την 28χρονη η οποία μόλις χθες είδε τον εαυτό της σε ροζ βίντεο και ετοιμάζει καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μας, έκλαιγε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς ήθελε, μέχρι που κάποια στιγμή μου είπε πως είχε και εκείνη σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και έπεσε θύμα του, μιας και ενημερώθηκε πως στο διαδίκτυο υπάρχουν δύο βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές αλλά και φωτογραφικό υλικό», αποκάλυψε ο δικηγόρος.

«Το τραγικό της ιστορίας είναι πως αυτή η κοπέλα προέρχεται από το στενό φιλικό του περιβάλλον. Είναι μια γυναίκα 28 ετών, δεν γνώριζε για τα βίντεο, χθες πληροφορήθηκε πρώτη φορά. Όποια κοπέλα είχε συνάψει σχέση με τον συγκεκριμένο, πλέον θα υποπτεύεται ότι μπορεί να έχει μπει στο διαδίκτυο».

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση