ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Στάσιμη η καριέρα του Will Smith μετά το συμβάν με τον Chris Rock

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται τα επαγγελματικά σχέδια του Will Smith μετά από όλα όσα συνέβησαν τη βραδιά των Oscars.

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ακριβά φαίνεται πως πληρώνει το «ξέσπασμά» του ο ηθοποιός Will Smith ενάντια στον κωμικό Chris Rock. Τόσο η εταιρεία Sony όσο και η Netflix έβαλαν μία παύση στη συνεργασία που είχαν αρχίσει μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα η Sony επρόκειτο να αρχίσει να γυρίζει το Bad Boys 4 με πρωταγωνιστή τον Will Smith αλλά και τον Martin Lawrence ωστόσο μετά από το δυσάρεστο συμβάν κατά τη διάρκεια των βραβείων Oscar το επιτελείο της παραγωγής φαίνεται να βρίσκεται σε δίλημμα ως προς τη συνέχεια της συνεργασίας τους με τον ηθοποιό.  

Την ίδια στιγμή, η γνωστή εταιρεία παραγωγής και διανομής ταινιών Netflix είχε και η ίδια σχέδια και πλάνα στα σκαριά για την παραγωγή νέας ταινίας με τίτλο «Fast and Loose» και με πρωταγωνιστή τον Will Smith αλλά για τον ίδιο λόγο που προαναφέραμε, έχει βάλει στον «πάγο» τη συνεργασία. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Will Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου κάτι που σημαίνει αυτόματα πως δεν θα μπορεί πλέον να ψηφίζει τους υποψηφίους για την κατάκτηση τίτλων και την παραλαβή βραβείων και δεν θα είναι καλεσμένος στην τελετή. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως η ακαδημία τον εμπιστεύτηκε ενώ ο ίδιος πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση