ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

Στα δικαστήρια η Kylie Jenner

Πώς πήρε αυτή την απόφαση η σταρ;

Δύσκολα τα πράγματα για την Kylie Jenner, αφού η εταιρεία της οδηγείται στα δικαστήρια για να προστατευτεί η μυστική φόρμουλα των καλλυντικών της.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εταιρεία της τηλεπερσόνας, «King Kylie», μηνύθηκε από την «Seed Beauty» -την εταιρεία με την οποία συνεργάστηκε από το 2016 για την παραγωγή της αποκλειστικής φόρμουλας των προϊόντων της- η οποία ισχυρίζεται ότι με την συμφωνία συνεργασίας που έχει υπογράψει η Κάιλι με την όμιλο ομορφιάς Coty κινδυνεύουν να διαρρεύσουν τα μυστικά της Seed.

Στα έγγραφα που επικαλείται το TMZ, η Seed λέει ότι παρείχαν την πολύτιμη συνταγή τους για την επιτυχία της σειράς μακιγιάζ στην Kylie και τους συνεργάτες της, εδώ και χρόνια - βάσει της οποίας, όπως ισχυρίζεται, εκτοξεύθηκε (έστω και για λίγο) στη λίστα των δισεκατομμυριούχων.

Η έκρηξη της εταιρείας στο χώρο της ομορφιάς, ισχυρίζεται η Seed, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα εμπορικά μυστικά της... αλλά τώρα, υποστηρίζει ότι κινδυνεύουν να διαρρεύσουν στην Coty... που είναι ανταγωνίστρια της.

Να θυμίσουμε πως η Kylie πώλησε πρόσφατα το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας της στην Coty έναντι 600 εκατ. δολαρίων. Προχωρώντας σε αυτήν τη συμφωνία, η Seed ισχυρίζεται ότι η εταιρεία της Kylie αρνήθηκε να διαβεβαιώσει επαρκώς ότι δεν θα διαρρεύσουν τα μυστικά της καθώς η εταιρεία πιστεύει ότι η Coty θα τα χρησιμοποιήσει για την ενίσχυση του ομίλου. Εξαιτίας αυτού η Seed λέει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να ζητήσει την δικαστική παρέμβαση για να εμποδίσει την Kylie και την Coty να χρησιμοποιήσουν τα εμπορικά της μυστικά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X