ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Σπυροπούλου: Απαντά στην κατακραυγή και τη σουίτα χιλιάδων ευρώ στο Κάιρο

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μίλησε για το πρόσφατο ταξίδι της στο εξωτερικό (Αίγυπτο) και για τον σύντροφό της Βασίλι Σταθοκωστόπουλο.

Η ίδια σε ερώτηση που δέχτηκε για τα αρνητικά σχόλια είπε «Στο ταξίδι αυτό ήμασταν καθόλα νόμιμοι. Ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο, κάναμε μοριακά τεστ και ό,τι αρμόζει στην παρούσα συνθήκη. Πήγαμε αυτό το ταξίδια για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του συντρόφου μου, θέλοντας να ομορφύνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητά μας. Δεν ήταν κανενός μας στόχος να προβάλλουμε κάτι προκλητικό. Δυστυχώς πήρε μια διάσταση που δεν μου άρεσε. Σίγουρα "δεν ζούμε στον κόσμο μας"… γιατί άκουσα πολλά επικριτικά σχόλια».

Ακόμη μοιράζεται την στενοχώρια που βίωσε μετά και τις επικρίσεις του κόσμου «Φυσικά και με στενοχωρεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος του οποίου το όνομα να γράφεται για αρνητικό λόγο και να συμβιβάζεται με αυτό. Ακόμα και 40 χρόνια να βρίσκεσαι στην τηλεόραση. Εγώ, στα δέκα χρόνια πλέον, δεν υπάρχει φορά που να διάβασα κάτι αρνητικό και να το προσπέρασα. Εννοείται έχω τις ευαισθησίες μου και φυσικά ενοχλούμαι, κυρίως επειδή υπάρχουν οι οικογένειές μας από πίσω».

Τέλος μιλά για το εάν μετάνιωσε που έκανε τις αναρτήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά «Όχι γιατί δεν κάναμε κάτι παράνομο. Δεν θα απολογηθώ για την απόφασή μου, σίγουρα όμως με ενόχλησαν οι αντιδράσεις και η τοποθέτηση κάποιων συναδέλφων μου. Στην ζωή λένε ότι δεν πρέπει να παίρνεις μια απόφαση αλλά να ζεις και με αυτή. Εγώ στηρίζω τις αποφάσεις μου, αλλά όσο δυναμικός και να είσαι υπάρχει και η ευαίσθητη πλευρά των ανθρώπων».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση