ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Σοφία Χατζηπαντελή: Σε αυτόν τον Κύπριο κομμωτή εμπιστεύτηκε το νέο της hair look

Το γνωστό μοντέλο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κύπρο και όπως φαίνεται, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την παραμονή της στο νησί μας προκειμένου να ανανεωθεί.

Δέσποινα Άσπρου

Η Σοφία Χατζηπαντελή μέσα από μερικές της αναρτήσεις στο Instagram γνωστοποίησε ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται στην Κύπρο, χωρίς να αποκαλύπτει ακόμη τον ακριβή σκοπό της επίσκεψής της.

Η ίδια, φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την παραμονή της στο νησί μας, προκειμένου να ανανεωθεί. Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM αφέθηκε στα χέρια του γνωστού και αγαπημένου των celebs κομμωτή Παναγιώτη Ασσιώτη και για το γεγονός μάς ενημέρωσε μέσα από διάφορες λήψεις που ανήρτησε στα stories της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια κατά την επίσκεψή της στο κομμωτήριο ανανέωσε τον τόνο του χρώματος των μαλλιών της, πρόσθεσε extetions και πραγματοποίησε ένα υπέροχο wavy hair look.

Να θυμίσουμε πως πριν ταξιδέψει στην Κύπρο, η Σοφία βρισκόταν στο Παρίσι στο πλαίσιο τoυ Haute Couture Fashion Week και πιο συγκεκριμένα, στο σόου της Σήλιας Κριθαριώτη, όπου μεταξύ άλλων και μέσα από μια της ανάρτηση έβαλε τέλος στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε κόντρα με την Μαίρη Βυτινάρος.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση