Μαρία Σάββα
Απόψε το βράδυ διεξάγεται ο Β’ Ημιτελικός του «Sing for Greece», της μουσικής διοργάνωσης που έχει ως στόχο την ανάδειξη του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision Song Contest. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς 14 συμμετοχές θα ανέβουν στη σκηνή διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό.
Ήδη από τη στιγμή που τα τραγούδια δόθηκαν στη δημοσιότητα, ορισμένα ονόματα κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να δημιουργήσουν ισχυρό ρεύμα υποστήριξης. Ανάμεσά τους, ο Good Job Nicky, ο D3lta και ο Zaf, οι οποίοι θεωρούνται από τα φαβορί της αποψινής βραδιάς, έχοντας κερδίσει θετικά σχόλια και έντονο ενδιαφέρον από το κοινό.
Το αποτέλεσμα του ημιτελικού αναμένεται να διαμορφώσει τον χάρτη του ανταγωνισμού για τον τελικό, εντείνοντας την προσμονή για τη συνέχεια της διοργάνωσης και για το ποιος τελικά θα σηκώσει το βάρος της ελληνικής εκπροσώπησης στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.
Η σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών για τον Β’ Ημιτελικό είναι η εξής:
-
Rikki – Agapi
-
Garvin – Back in the Game
-
Mikay – Labyrinth
-
Marika – Daughters of the Sun (A, E, I, O, U)
-
D3lta – Mad About It
-
ZAF – Asteio
-
Kianna – No More Drama
-
Stella Kay – You Are the Fire
-
Tianora – Anatello
-
Victoria Anastasia – Whatcha Doin to Me
-
Basilica – Set Everything on Fire
-
Good Job Nicky – Dark Side of the Moon
-
Koza Mostra – Bulletproof
-
Leroybroughtflowers – Sabotage!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι guest εμφανίσεις της βραδιάς. Στη σκηνή θα ανέβει η Tamta, ενώ μαζί της θα εμφανιστεί και η φετινή μας εκπρόσωπος, Antigoni, οι οποίες θα ερμηνεύσουν ζωντανά το τραγούδι «Jalla».
















