ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Sharon Stone: Το παράπονο που έχει μετά το εγκεφαλικό

Όλα όσα αποκάλυψε για το συμβάν

Μαρία Σάββα

Η καριέρα της Sharon Stone αν και ήταν στα ύψη, μετά από το εγκεφαλικό που υπέστη δεν ήταν ποτέ ξανά η ίδια, και όπως αναφέρει και η ίδια, η περιπέτεια της υγείας της ήταν ο λόγος που το Hollywood της γύρισε την πλάτη.

Μιλώντας στο Variety η ίδια έκανε κάποιες νέες αποκαλύψεις όσο αφορά την περίοδο μετά το εγκεφαλικό της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι μου συμπεριφέρονταν με έναν σκληρό και αγενή τρόπο. Από τις γυναίκες στον χώρο της δουλειάς μου μέχρι και την δικαστή που χειρίστηκε την υπόθεση της επιμέλειας του παιδιού μου, κανείς δεν κατάλαβε πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι ένα εγκεφαλικό για τις γυναίκες και τι χρειάζεται για να επανέλθεις - εμένα μου πήρε 7 χρόνια».

Αν και η καριέρα της και τα οικονομικά της έπαιρναν τον κάτω δρόμο η ίδια ανέφερε πως ο οίκος Dior και ο Bernard Arnault «την έσωσαν» αναφέροντας: «Ήμουν τόσο ευγνώμων στον Bernard Arnault, που με έσωσε προσφέροντας μου το συμβόλαιο με τον οίκο Dior. Αλλά έπρεπε να βάλω ξανά υποθήκη το σπίτι μου. Έχασα ό,τι είχα. Έχασα τη θέση μου στην βιομηχανία, Ήμουν η πιο hot star τότε, ξέρεις. Ήταν όπως με την Πριγκίπισσα Diana και εγώ ήμουν τόσο διάσημη και αυτή πέθανε και εγώ έπαθα εγκεφαλικό. Και μετά ξεχαστήκαμε».

«Όταν έγινε πρώτη φορά δεν ήθελα να το πω πουθενά, διότι ξέρει ΄πως αν κάτι πάει λάθος με εσένα, είσαι εκτός. Κάτι πήγε στραβά με εμένα και ήμουν εκτός για 20 χρόνια», αποκάλυψε.

Τελειώνοντας τόνισε: «Βρίσκεις τον εαυτό σου στο τέλος της γραμμής στη δουλειά σου. Πρέπει να επαναπροσδιορίσεις από την αρχή τον εαυτό σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση