ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Shakira: Ο stalker που επιμένει ότι είναι ο άντρας της

Ο 56χρονος stalker συνελήφθη όταν προσπάθησε να μπει σπίτι της.

Μαρία Καραμάνου

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η δίκη για το stalking περιστατικό που αφορούσε τη Shakira. Ο stalker, ο Ντάνιελ Τζον Βαλτιέρ, συνελήφθη πριν λίγες μέρες και κατηγορείται για παρακολούθηση και παρενόχληση της διάσημης τραγουδίστριας.

Η Shakira, μετακομίζοντας στο Μαϊάμι με τα παιδιά της μετά τον χωρισμό της από τον Pique τον Απρίλιο του 2023, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα επεισοδιακό περιστατικό. Ο 56χρονος Ντάνιελ συνελήφθη κατηγορούμενος ότι την παρακολουθούσε και προσπάθησε μάλιστα και να εισβάλει στο σπίτι της.

Στη δίκη, ο ίδιος ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τη Shakira. Ωστόσο, η αντίθεση του δικαστηρίου οδήγησε στον διπλασιασμό του ποσού της εγγύησης που έπρεπε να καταβάλει για την αποφυγή κράτησής του στη φυλακή.

Στην αρχική φάση, ο δικαστής είχε ορίσει μια εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων για τον κατηγορούμενο. Ωστόσο, μετά την επιμονή του κατηγορούμενου που ισχυριζόταν ότι είχε σχέση με τη Shakira και της μιλούσε συνεχώς, ο δικαστής αύξησε την εγγύηση στα 100.000 δολάρια. Πέραν της οικονομικής εγγύησης, επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα, με τα οποία απαγορεύεται στον κατηγορούμενο κάθε είδους επαφή με την γνωστή τραγουδίστρια, είτε μέσω κοινωνικών δικτύων είτε με άλλο τρόπο.

Του ζητήθηκε επίσης να παρουσιάζεται στο δικαστήριο. Ο δικαστής εξέφρασε ανησυχίες για τις παραισθήσεις του κατηγορούμενου, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό του περί σχέσης με τη Shakira. Ο άνδρας, προερχόμενος από το Ελ Πάσο του Τέξας, φαίνεται ότι είχε μοιραστεί πολλές αναρτήσεις σχετικά με την τραγουδίστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες έγιναν γνωστές στις αρχές από την ομάδα ασφαλείας της καλλιτέχνιδος στις 3 Ιανουαρίου.

Πέντε ημέρες μετά την αρχική σύλληψη του, ο Ντάνιελ εμφανίστηκε ξανά στο σπίτι της Shakira, χρησιμοποιώντας ταξί. Η παρουσία του στο σπίτι της τραγουδίστριας συνέβη πριν συλληφθεί.

Ο κατηγορούμενος μπήκε στη φυλακή και παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, όπου δήλωσε ότι δεν μπορούσε να συμμορφωθεί με την εντολή να μείνει μακριά της. Η ομάδα ασφαλείας της καλλιτέχνιδας τον είχε καλέσει να σταματήσει να της στέλνει δώρα και να δημοσιεύει λεπτομέρειες για εκείνη στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ανησύχησαν όταν αντιλήφθηκαν μια ανάρτηση στο Instagram όπου φαίνεται ότι επισκέφθηκε το σπίτι της.

Ο Βαλτιέρ κατηγορήθηκε επιπλέον για παρενόχληση και για τη μίσθωση οχήματος με σκοπό την εξαπάτηση, καθώς δεν πλήρωσε το εισιτήριο ταξιδιού ύψους 70 δολαρίων.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση